Меню Закрыть

ОТЗЫВ – ДЕКАБРЬ 2019

Отзывы на товар, услуги – это очень важный элемент для развития компании. Он указывает на правильность развития компании, а высказанные конструктивные замечания помогают не только улучшить товар, услуги но и скорректировать вектор развития компании.

Особенно отзывы полезны для компаний производящих собственный товар. В этом случае, компания-производитель может быстро учесть замечания и проводя модернизацию выйти на более высокий качественный уровень.

На сайте EKKOSEAT.COM запускаем рубрику – Отзыв месяца на торговых площадках компании EKKOSEAT.COM; EKKOSEAT.PROM.UA; EKKOSEAT.BIGL.UA; РОЗЕТКА с комментарием компании. Автор отзыва получит приз от компании EKKOSEAT.

Максим 23.12.2019

Отлично

Сделка подтверждена Prom.ua

Купив подушку для спинки крісла. Від довгого сидіння в кріслі на роботі, інколи з’являється біль в спині, тому вирішив пошукати в інтернеті щось для спини, переглянувши дуже багато запропонованих товарів, вирішив обрати подушку такого типу та знайшов оптимальний варіант на сторінці українського виробника – EKKOSEAT. Після замовлення до мене дуже швидко зателефонував представник, як пізніше з’ясувалось це був сам керівник компанії – Георгій Параска – було дуже приємно. Мені одразу провели якісну консультацію та інструктаж.
Товар відправили в день замовлення не дивлячись, що вже був вечір і на наступний день посилка вже була в мене, за що дуже дякую. Після трьох тижнів користування можу сказати, що подушка зменшила болі у спині, та стало більш комфортніше сидіти у кріслі. Подушка має гарну якість – приємний матеріал і хороший наповнювач, який добре тримається. Був один момент з кольором, я вказав в коментарі до замовлення чорний колір а подушка прийшла темно-сіра, але це не є критично. Загалом річ чудова, зроблено дуже якісно, спина відразу відчула різницю. Хочу ще також спробувати подушку для сидіння на крісло, тому що саме сидіння трохи жорсткувате.

Ще раз дякую! Рекомендую.

Как быстро с вами связались после заказа/сообщения?
В течение 30 минут
Цена, наличие и описание товара (услуги) были указаны правильно?
Да
Заказ был выполнен (доставлен) в оговоренные сроки?
Да

Комментарий продавца24.12.2019
Дякуємо за гарний розвернутий відгук ( це нам допомагає розвиватися !!!). Нам приємно, що наша продукція покращує життя наших клієнтів і при цьому комфортно захищає від шкоди багатогодинного сидіння. В планах компанії EKKOSEAT нові інноваційні вироби, тож чекаємо Вас в інтернет-магазині ekkoseat.prom.ua.

Поделитесь с друзьями:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Обратный звонок!

Есть вопросы? Закажите обратный звонок и наш менеджер Вам перезвонит!